Page 5 of 10

Posted: 01 Nov 2009, 18:32
by Grefven
jag har aldrig druckit glögg. har inte ens en gissning om hur det smakar.

Posted: 01 Nov 2009, 18:39
by nicke.t
:shock: varför?

Posted: 01 Nov 2009, 18:50
by Grefven
för det har antagligen funnits vatten tillgängligt. det funkar jättebra. det enda som har tagit oss dit vi är idag. tror inte glögg fick oss att sluta dra knogarna i backen.

har faktiskt aldrig smakat kaffe heller.


-----> :D

Posted: 01 Nov 2009, 18:56
by nicke.t
inge fel me de,men ovanligt.

Posted: 01 Nov 2009, 18:59
by Grefven
har faktiskt aldrig provat att snusa eller röka heller.

Posted: 01 Nov 2009, 19:26
by nicke.t
snus som e så gott :lol:

Posted: 01 Nov 2009, 19:34
by Grefven
det luktar sjukt gott.

Posted: 01 Nov 2009, 20:06
by Bmw*Alex
bullen! wrote:det luktar sjukt gott.


:lol:

Posted: 01 Nov 2009, 20:48
by Pimplaren
bullen! wrote:det luktar sjukt gott.


Bara grov!
8)

Posted: 01 Nov 2009, 21:08
by nicke.t
ja snusar ettan men tycker inte de luktar så gott,däremot göteborgs rape och general luktar gott. blev lite ot. :)

Posted: 04 Nov 2009, 15:38
by BaCCoN
Pimplaren wrote:Min står i köket igen! :)

Mätte alkoholen i förra årets glögg med en riktig vin provare denna gång!
vitt vin med 13% visade 12 på mätaren, min glögg gick förbi 25 direkt... haha :)

5 liter svagdricka
5 skivade råa potatisar
1 paket gäst för söta degar
3 påsar nejlikor
3 påsar kardemummaskärnor
1 påse pomeransskal
5/6cm ingefära
1 påse kanelstänger
500g russin
2.5kh socker

Denna kör jag iår :) stått sina fina 2 veckor nu..



Precis satt min glögg för året.

jag kör på ditt recept oliver, skyller på dig om de inte smakar bra :wink:

Posted: 04 Nov 2009, 16:36
by Pimplaren
Grymt! såg att du är hemma och sjuk också?:) hehe
Måste tjacka en till dunk och grovsila min! den har stått ett tag nu och den luktar gudomligt! :lol:

Posted: 04 Nov 2009, 22:13
by BaCCoN
Jo ja har ramlat på en förkylning igen, inte så skoj kanske. Men men, what to do. Mjo luktar riktig jul enligt tanten :D Hur länge har din stått nu?

Posted: 04 Nov 2009, 22:17
by Pimplaren
Min e nog klar för nån vecka sen:) men snytit/mekat BMW turbo istället för att tappa på flaska! men det kommer :)

Posted: 05 Nov 2009, 05:52
by Rabiny
Vad använder ni för dunkar då?
jeepdunk? plastdunk? saft-dunk? :)

Posted: 05 Nov 2009, 12:49
by BaCCoN
Jag kör mitt i en 25 liters dunk som man gör eget vin i. Funkar säkert lika bra i en 10 liters hink i och me att de bara blir ca 5 liter.

Posted: 05 Nov 2009, 14:39
by Rabiny
så ni kör bara ner allting i en dunke och låter det stå alltså? smular ni ner kanelstången t.ex eller några andra detaljer?