Page 5 of 10
Posted: 01 Nov 2009, 18:32
by Grefven
jag har aldrig druckit glögg. har inte ens en gissning om hur det smakar.
Posted: 01 Nov 2009, 18:39
by nicke.t
varför?
Posted: 01 Nov 2009, 18:50
by Grefven
för det har antagligen funnits vatten tillgängligt. det funkar jättebra. det enda som har tagit oss dit vi är idag. tror inte glögg fick oss att sluta dra knogarna i backen.
har faktiskt aldrig smakat kaffe heller.
----->
Posted: 01 Nov 2009, 18:56
by nicke.t
inge fel me de,men ovanligt.
Posted: 01 Nov 2009, 18:59
by Grefven
har faktiskt aldrig provat att snusa eller röka heller.
Posted: 01 Nov 2009, 19:26
by nicke.t
snus som e så gott
Posted: 01 Nov 2009, 19:34
by Grefven
det luktar sjukt gott.
Posted: 01 Nov 2009, 20:06
by Bmw*Alex
bullen! wrote:det luktar sjukt gott.
Posted: 01 Nov 2009, 20:48
by Pimplaren
bullen! wrote:det luktar sjukt gott.
Bara grov!
Posted: 01 Nov 2009, 21:08
by nicke.t
ja snusar ettan men tycker inte de luktar så gott,däremot göteborgs rape och general luktar gott. blev lite ot.
Posted: 04 Nov 2009, 15:38
by BaCCoN
Pimplaren wrote:Min står i köket igen!
Mätte alkoholen i förra årets glögg med en riktig vin provare denna gång!
vitt vin med 13% visade 12 på mätaren, min glögg gick förbi 25 direkt... haha
5 liter svagdricka
5 skivade råa potatisar
1 paket gäst för söta degar
3 påsar nejlikor
3 påsar kardemummaskärnor
1 påse pomeransskal
5/6cm ingefära
1 påse kanelstänger
500g russin
2.5kh socker
Denna kör jag iår
stått sina fina 2 veckor nu..
Precis satt min glögg för året.
jag kör på ditt recept oliver, skyller på dig om de inte smakar bra
Posted: 04 Nov 2009, 16:36
by Pimplaren
Grymt! såg att du är hemma och sjuk också?:) hehe
Måste tjacka en till dunk och grovsila min! den har stått ett tag nu och den luktar gudomligt!
Posted: 04 Nov 2009, 22:13
by BaCCoN
Jo ja har ramlat på en förkylning igen, inte så skoj kanske. Men men, what to do. Mjo luktar riktig jul enligt tanten
Hur länge har din stått nu?
Posted: 04 Nov 2009, 22:17
by Pimplaren
Min e nog klar för nån vecka sen:) men snytit/mekat BMW turbo istället för att tappa på flaska! men det kommer
Posted: 05 Nov 2009, 05:52
by Rabiny
Vad använder ni för dunkar då?
jeepdunk? plastdunk? saft-dunk?
Posted: 05 Nov 2009, 12:49
by BaCCoN
Jag kör mitt i en 25 liters dunk som man gör eget vin i. Funkar säkert lika bra i en 10 liters hink i och me att de bara blir ca 5 liter.
Posted: 05 Nov 2009, 14:39
by Rabiny
så ni kör bara ner allting i en dunke och låter det stå alltså? smular ni ner kanelstången t.ex eller några andra detaljer?