Page 31 of 62
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 23 May 2012, 16:12
by Bullen!
Dawe_A wrote:ehehe tur för dig att länkarna inte funkar
v
Gjorde dips med 100kg (5st 20kg kakor) hängande mellan bena.
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 24 May 2012, 07:17
by Thörn
Det här är nog inget ni vill höra grabbar men långsiktigt bör ni nog lägga om kosthållningen av hälsoskärl.
Samanfattningsvis lagras syra upp i kroppen om man äter för mycket åt proteinhållet.
Så det bör ju gälla LCHF dieten också. Göteborg har fått kraftigt höjda ammoniak halter i avloppsvattnet vilket tros komma från ändring av många till LCHF, undrar hur detta storskaliga experiment kommer att påverka hälsan egentligen, om det nu inte är en innegrej.
Syraöverskott i kroppen är orsaken till de flesta sjukdomar enligt Dr Fred W Koch.
Står b.la. lite om det här syrabalansen här.
http://www.halsosidorna.se/Syrabasbalansen.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Sv: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 24 May 2012, 11:23
by Rsjerry
nja jag vet då inte det! Det finns studier som sträcker sig över 10år där en högproteinkost inte har gett negativa resultat på hälsan jämfört med en "Svenssonkost"
2-3gram/kg är inga problem för hälsan!
skulle man stoppa i 10-12gram/kg så mår nog inte kroppen bra men det säger sig ju självt!
och lchf ratar jag ändå
varva mellan kött fisk fågel och mkt grönsaker och lagom kolhydrater så är ni hemma!
Sv: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 24 May 2012, 12:03
by Rsjerry
vad i helvetet gjorde mobilen i inlägget ovan
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 24 May 2012, 13:46
by Bullen!
Det finns inget hälsosamt alls med att försöka bygga muskler.
Precis som det kan leda till stora problem att kora cross, spela fotboll osv. Man kan dö alt få men för livet.
Re: Sv: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 24 May 2012, 20:22
by Rsjerry
Rsjerry wrote:vad i helvetet gjorde mobilen i inlägget ovan
Och nu när jag tittar i datorn ser inlägget ut som vanligt
Jag var på gymet idag
Fy fan vilket haveri i kroppen efter uppehåll på 8månader
Bara bita i det sura och köra på
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 25 May 2012, 07:05
by Thörn
Kan ju också vara så att om man har den kosten men samtidigt tränar mycket så tar musklernas uppbyggnad upp mera av det där och det inte blir samma syra upplagring, vem vet. Sen är det väl få som håller på hela livet med den typen av kost.
Sv: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 25 May 2012, 08:25
by Rsjerry
jag är mer rädd för allt syntetiskt som färgämnen konserveringsmedel osv och allt jävla socker!
nä tacka vet jag en grillad ryggbiff från granngården!
då vet man vad man får
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 25 May 2012, 14:20
by Dawe_A
någongång ska vi träna bulls , eller alltså du med mig.. jag skulle vilja hänga i en gunga under dig när du kör dip, likaså sitta på bänk stången och chilla.
en annan klarar typ 15 , kanske 20 ? dips utan vikt
weeey aploder till david.
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 25 May 2012, 15:45
by Bullen!
Dips har jag haft fallenhet för. Kan nog göra 50dips om jag så blir väckt mitt i natten om det skulle behövas. Chins är värre. 22-23 en bra dag på denna vikten.
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 25 May 2012, 22:29
by Rsjerry
Chins är sjukt jobbigt men ger en underbar träningsvärk
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 26 May 2012, 07:17
by Bullen!
Chins är en bra övning. Börjat alltid med det i ryggpasset.
Gårdagens mat:
Gröt, 50g protein (inte 50g pulver utan 50g prot) ett ägg och 10g EAA. 3 omgera3 kapslar. D-vitamin och en multivitamin.
Middag1, 300g nötfärs 100g pasta, fetaost/sallad
Middag2:
300g nötfärs 100g pasta
Mellis:
50g protein
Middag tre:
Mongoliskt. Mängder.
(hunnit nalla lite innan jag tog bilden, de två stora lassen va likvärdiga men la till räkor på det andra)
Inget dåligt buktryck. Hade t.o.m ådror som stog ut i pannan/huvudet.
Blir bröst och biceps idag. Men först 1,5h promenad.
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 26 May 2012, 10:37
by _2499
Har en liten fundering... Du skriver 100g pasta är det okokt vikt då?
edit: och även nötfärs, olagad?
Sv: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 26 May 2012, 10:56
by Rsjerry
man skall använda vikten på förpackningen dvs olagad!
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 26 May 2012, 22:30
by Bullen!
Alltid färdiglagad vikt.
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 26 May 2012, 23:43
by Rsjerry
jag har fått det förklarat för mig att använda vikten innan man tillagar men livsmedelsverket säger tillagad som Bullen!
Så jag tar tillbaka mitt påstående ovan!
Men skall man tex göra kycklinggryta måste man ju använda vikten otillagad för champinjoner lök osv väger ju!
Re: Kost och träningstråden -motpol till bakfylletråden
Posted: 27 May 2012, 08:03
by Bullen!
I näringsinnehållsrutan är siffrorna för otillagad vara om inget annat anges. Om det är det du menar med att man "ska" räkna på rått. Ibland stär det även "per portion" som kan vilseleda.