Page 7 of 10
Posted: 08 Oct 2010, 15:50
by Pimplaren
Har inte gjort någon iår, då jag har kvar en del! men lurade mamma/pappa att göra egen glögg =) men den står och softar redan

Posted: 25 Oct 2010, 09:17
by erik@e30
Då va jag ute i mycket dålig tid i år.. Men du är den satt med små recept förändringar.... Den ska nog va klar precis i tid.
Skynda ni som glömt...
Posted: 25 Oct 2010, 21:14
by Pimplaren
erik@e30 wrote:Då va jag ute i mycket dålig tid i år.. Men du är den satt med små recept förändringar.... Den ska nog va klar precis i tid.
Skynda ni som glömt...
Hehe blir lätt så! ska bli intressant att se hur päronens glögg ska smaka! borde bli minst lika god som mina;)

Posted: 25 Oct 2010, 21:34
by Dajb
Detta året blir det:
Blossa X med smak av saffran!

Posted: 26 Oct 2010, 01:29
by Nisse Järnet
Vafan man slipper ju köpa russin och mandlar!
http://www.youtube.com/watch?v=Z5nnrpki5FM
Posted: 26 Oct 2010, 05:33
by Doktorn
Jag har oxå en skvätt kvar, blir den inte för gammal menar ni?
Posted: 26 Oct 2010, 07:48
by Pimplaren
Doktorn wrote:Jag har oxå en skvätt kvar, blir den inte för gammal menar ni?
Det är ju sprit! =)
Sålänge den inte mögglat/fortfarande smakar bra.
Jag har en 2årig glögg nu, ska bli jubileums glögg

Posted: 08 Nov 2010, 22:04
by Doktorn
Pimplaren wrote:Doktorn wrote:Jag har oxå en skvätt kvar, blir den inte för gammal menar ni?
Det är ju sprit! =)
Sålänge den inte mögglat/fortfarande smakar bra.
Jag har en 2årig glögg nu, ska bli jubileums glögg

Sitter här nu med en stor mugg av förra årets och tröstar mig. Smakar finfint! Fan vet om det inte har blivit mer bett i den men det kan vara inbillning.
Posted: 08 Nov 2010, 22:41
by Scrazher
Va Roligt att den här tråden har kommit upp igen! Jag har 20l som står och gottar ihop sig för fullt, den ska få sig några veckor till så den är lämpligt färdig till advent! Har några flaskor kvar från förra årets (över förväntan) lyckade bryggd som ska agera årgångs vid årets provning!
Länktar redan

Posted: 09 Nov 2010, 22:42
by Daniel86
Ja då har ja satt min sats jag också.. får se om de blir nå gott till jul

Posted: 10 Nov 2010, 20:23
by _Persson_
Nä, smakade på glöggen som jag gjorde ifjol. Tyvärr smaka den inte så gott som den jag gjorde året innan. Troligen stog den för länge så alkoholen dunsta eller något.
4 veckor ska den stå enligt mig.
Posted: 13 Nov 2010, 02:23
by AGranlund
Satte en satts nu under veckan! å det luktar ju så gött!!synd att man måste vänta så länge ju!!

Posted: 13 Nov 2010, 02:51
by Doktorn
AGranlund wrote:Satte en satts nu under veckan! å det luktar ju så gött!!synd att man måste vänta så länge ju!!

Du har ngt att se fram emot

Jag är helnöjd med min! Klassisk glöggsmak men kraftigare och bra bett! =)
Posted: 13 Nov 2010, 10:01
by B00ST
Dajb wrote:Detta året blir det:
Blossa X med smak av saffran!

Köpte oxå den där.. vaskade skiten..
Posted: 13 Nov 2010, 10:34
by erik@e30
B00ST wrote:Dajb wrote:Detta året blir det:
Blossa X med smak av saffran!

Köpte oxå den där.. vaskade skiten..
GILLA!!!

Posted: 15 Nov 2010, 20:35
by AGranlund
Orkar inte leta men är det något som har koll på om man ska röra något i glöggen lr ska den bara stå å götta till sig?
Posted: 16 Nov 2010, 05:10
by Daniel86
AGranlund wrote:Orkar inte leta men är det något som har koll på om man ska röra något i glöggen lr ska den bara stå å götta till sig?
I början ska du röra en gång om dagen åtminstone..
Men på slutet av jäsningen säg sista veckan ska du röra väldigt lite och försiktigt så jästen får lägga sig i botten
