Magnaten wrote:Frugan hade handlat en låda newcastle åt mej igår, jättesnällt tycker jag, sen berätta hon att servilampan lyste på hennes A6 :/
Haha, Newcastle är fina hon hade en taktik, supa ner dig och sen lätta på hjärtat..du är väl lite snällare och medgörligare med öl i magen
Soppa wrote:En riktig fint alternativ på närmaste affär är Nils Oscar Bordsöl
Kikade på den igår, men slog till på ett 4paxk Sir Tast A Lot 3.5, ganska fina ändå
Ska köpa nåra Nils-öl på bolachet till helgen tror jag, kör mkt om dem!
daniel-635 wrote: blabla bla så de blev helt utan kolsyra. bla bla
Soda streama skiten
Själv föreslog jag att vi skulle prova lite Samarin eller Treo i med det röstades ner
Ser fint ut Pimplaren !
När humlen kommer i luktar det underbart, innan mest bröd bak
Haha =) man skulle ha ett Corneliusfat o lite kolsyra på "tub" men man måste ha plats att kyla ett 19L fat...
Japp nybakat luktar iof rätt trevligt, men humlen är favoriten
Jag älskar bara färsk fatöl som skummar i glaset. Även om för många ölsnobbar kommer att hävda att en konserverad öl alltid kommer att smaka bättre än en liknande fatöl, så är det bara ett sinne, det spelar ingen roll. Om öl tappas från ölkranar av hög kvalitet https://www.beer-universe.com/se/oelkra ... ltappning/" onclick="window.open(this.href);return false; och har en naturlig sammansättning, så är det levande och inget öl från flaskan kan ersätta den.