Grefven wrote:Ryggen är tom. Ska köra klart benen innan jag avslutar med en rygg. Var ju i sommras detta reportaget gjordes så det var inga benbilder.
Blir det en klassisk tribal i svanken?
jag ska skriva något på latin i old english typsnitt. så att alla frågar vad det står. och sen frågar vad det betyder. någon stjärna runt det oxå. det ska självklart vara helt svart. för färg är inte snyggt.
med risk för mitt liv så hoppar jag ut och undrar om ena bilden inte är otroligt lik vin diesel ? utseendemässigt då..
Inget fel i det. Dieselkillen är skitsnygg, kanske bullen har en chans på mig trots allt
HenrikF wrote:med risk för mitt liv så hoppar jag ut och undrar om ena bilden inte är otroligt lik vin diesel ? utseendemässigt då.. Inget fel i det. Dieselkillen är skitsnygg, kanske bullen har en chans på mig trots allt
dessa har jag hört från flera personer:
vissa är väl mindre smickrande än andra. och jag tycker inte jag är lik någon av dom. men det är väl kanske någon bild på någon av kändisarna där något drag som någon tycker är utmärkande på mig stämmer in. jag ser det inte iaf. och ami james är man väl lik bara för att man är flint och tatuerad gissar jag.
pelko wrote:På fredag är det matduell mellan mig och bullen.
Mest kebab vinner!
Har ni äkta kebab eller är det såna där långa breda snören?
man vet aldrig vad man får. det finns EN pizzeria. personalen varierar så ibland är det snålt som fan och ibland bra. ibland får man kebab som han kör i micron och ibland är det långa snören. eller så får man gyros. ibland så får man inget alls. för då är det slut så då får man ta vad de har. härliga landsbyggden =) de kan max 5 svenska ord. så man kan inte ändra något alls eller be om något för det går inte fram.
långa snören är väl det som verkligen är kebab? när lasses kiosk i sölvesborg sålde mest kebab i sverige så var det sån man fick iaf.
Haha, äkta kebab är det som finns här i Göteborg! Oavsett hur verkligheten ser ut. Är så jävla hungrig nu också. Men när man "strimlar" den från ett 100kg kebabberg, då börjar det bli äkta. Annat är det när dom hittar färdiga saker ur påsar med ELDORADO dekaler på osv
Vi åker 16.20 härifrån så jag vet inte hur länge det tar, går la stå på ganska bra på motorvägen iaf.
Äkta kötten vi har här hemma är home-made med massa lager lagda på varandra. Därmed blir utsidan ojämn och när man kör av den med elmaskin (inget kebabsvärd) så blir det strimlor på 3-5cm. Men köttet smakar nog lika oavsett form till en viss nivå, så strimlor från ett äkta kött är också gott
pelko wrote:Äkta kötten vi har här hemma är home-made med massa lager lagda på varandra. Därmed blir utsidan ojämn och när man kör av den med elmaskin (inget kebabsvärd) så blir det strimlor på 3-5cm. Men köttet smakar nog lika oavsett form till en viss nivå, så strimlor från ett äkta kött är också gott
Här heter det gyros. Det är ju "riktigt" kött. Döner kebaben (långa banden) är ju malt/pressat
Men då får vi dra till sölvesborg och käka på pizzaboden där. Där är det stora plättor med bra möt sul och "äkta" kebab som du säger. Här så blir man förbannad om man får det istället för döner då dönern alltod hette kebab förr.
Och att försöka konversera med en pizzabagare går ju inte. Om man inte kan hans språk då. Så det är fan ett lotteri.